Torenlaan – 6 appartementen

Project informatie

Verkoop:
Wim Stuursma Makelaardij - Borger
Plaats:
Borger
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
KR8 Architecten - Borger
Aannemer:
Gebroeders Benus - Musselkanaal
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Een kleinschalig appartementengebouw dat doet denken aan een riante villa

In het gezellige dorpscentrum ligt onze nieuwbouwlocatie voor een kleinschalig appartementencomplex met 6 koopappartementen. De locatie is zo’n 10 jaar geleden al aangekocht door een relatie. Nadat het bestemmingsplan in procedure was gebracht, is besloten het project aan WVG over te dragen. Vervolgens hebben wij het plan uitontwikkeld.

Op de locatie komen 6 comfortabele appartementen, ieder appartement met een eigen unieke indeling. Het appartementengebouw, ontworpen door het plaatselijke KR8 Architecten, krijgt een statige uitstraling die doet denken aan een villa. Het sluit daarmee mooi aan bij de andere panden in de Torenlaan. Elk appartement beschikt over een inpandige garage. Verder zijn er op het terrein extra parkeerplaatsen voor een tweede auto of bezoek en een gemeenschappelijke tuin rondom het gebouw.

De vergunning voor de bouw van de appartementen is begin maart 2021 verleend. De verkoop is eind juni gestart en inmiddels zijn alle 6 appartementen verkocht.
Gebr. Benus is gestart met de werkvoorbereiding en we verwachten in maart 2022 te starten met de bouw.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top