De Vestingh – patiobungalows

Project informatie

Verkoop:
Bosma & Schuur Makelaardij - Sappemeer

Boekholt Nieuwbouwspecialist - Groningen
Plaats:
Hoogezand-Sappemeer
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
HJK Architecten - Groningen
Aannemer:
Gebroeders Benus - Musselkanaal
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Rustig wonen aan het water

Op een werkelijk prachtige locatie aan het water ligt midden in de wijk De Vosholen een groen ‘schiereiland’. Een heerlijke, rustige plek om te wonen!
Op deze bijzonder plek worden 10 patiobungalows gerealiseerd.

René Wennemers, projectontwikkelaar van dit nieuwbouwproject: “Op het moment dat ik in aanraking kwam met het plan voor nieuwbouw op deze locatie in Vosholen lag er nog een plan met een appartementengebouw van 7 lagen hoog. Een ambitieus ontwerp, maar een plan dat destijds niet leek aan te sluiten op de markt. We hebben geluisterd naar de wensen uit de markt en de omgeving. Marktonderzoek wees uit dat ook de oudere doelgroep graag naar Vosholen komt, maar niet voor een appartement. Vandaar dat we de plannen hebben aangepast en een nieuw ontwerp hebben gemaakt in de vorm van patiobungalows.”

De patiobungalows van de Vestingh hebben allemaal 2 buitenterrassen waarvan één besloten aan de achterzijde en een royaal terras aan de waterkant. Heerlijk vrij wonen met een mooi uitzicht over het water.

De bungalows, ontworpen door HJK Architecten uit Groningen, kenmerken zich door de moderne, strakke uitstraling. Het stoere uiterlijk van een ‘vesting’ uitgevoerd in aardetinten. Een fraaie detaillering waarbij smalle ramen gecombineerd worden met grote raampartijen die een heerlijk uitzicht over het water geven. Uitgevoerd in onderhoudsarme materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof kozijnen.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht!

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top