Oldekerk – Kroonsfeld – 12 patio-appartementen

Project informatie

Verkoop:
Steenhuis Makelaars - Zuidhorn
Boekholt Nieuwbouwspecialist - Groningen
Plaats:
Groningen
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
Architectenbureau F.P. Lahaye - Weert
Aannemer:
Bouwmij Hendriks - Assen
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Uniek ontwerp vanwege de fraaie patio’s/terrassen

WVG ontwikkelt en realiseert in Oldekerk, op een prachtige plek in de nieuwe wijk Kroonsfeld, in een groene omgeving, een bijzonder en kleinschalig bouwproject. Aan de noordrand van deze nieuwe wijk komen 12 appartementen, ontworpen door architectenbureau F.P. Lahaye uit Weert. Deze appartementen zijn ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort. Wat opvalt zijn de ruime terrassen en het gevarieerde gevelbeeld.

De appartementen, uiteraard geheel gelijkvloers, zijn bereikbaar met de lift en variëren in grootte van 91 m² tot 120 m² gebruiksoppervlak en hebben 2 of 3 slaapkamers. Binnen zorgt de vloerverwarming voor een behaaglijk klimaat en meer leefruimte zonder hinderlijke radiatoren. De appartementen worden verwarmd door een warmtepomp. Het dak van het appartementencomplex wordt voorzien van PV panelen, dus lage energielasten. Elk appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Verder zijn er op het terrein extra parkeerplaatsen voor een tweede auto of bezoek. Het complex wordt opgenomen in een mooie gemeenschappelijke tuin rondom het gebouw.
De verkoop van de appartementen is goed verlopen en Bouwmij Hendriks zal naar verwachting begin 2022 starten met de bouw.

De volgende ontwikkeling in Kroonsveld bestaat uit 14 patiobungalows aan de Oldekerkermeer. Ook deze worden ontworpen door Architect Lahaye. We hopen dit project in het voorjaar van 2022 in verkoop te kunnen brengen.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top