Woensdag 7 september in verkoop – 14 patiobungalows Oldekerk

Patio-8 voorzijde-Oldekerk

In Oldekerk heeft Bouwmij. Hendriks momenteel 12 appartementen aan de Oldekerkermeer in uitvoering. Daarnaast hebben we een project met 14 patiobungalows ontwikkeld, dat binnenkort in verkoop gaat. Oldekerk telt sinds 2020 ruim 1.500 inwoners. Sinds de jaren 2000 wordt er gebouwd aan de nieuwe wijk Kroonsfeld. Met de realisatie van de 14 patiobungalows is de wijk bijna ‘af’.

Aan de noordrand van de nieuwe wijk met uitzicht over de weilanden liggen de 14 patiobungalows. De woningen zijn opgedeeld in twee blokken. Aan de oostzijde een blok met 8 woningen en aan de westzijde 6 woningen. De woningen zijn geschakeld, maar hebben allen een eigen patio, waar je heerlijk kunt genieten van je eigen plekje. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau F.P. Lahaye uit Weert. Hier woon je heerlijk, dichtbij de natuur. De bungalows zijn ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort. Wat opvalt zijn uiteraard de ruime patio’s en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en je kunt, van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven. De patiobungalows zullen eveneens door Bouwmij. Hendriks uit Assen gerealiseerd worden.

Verkoop en informatie via: Boekholt Nieuwbouwspecialist, Suikerlaan 25 Groningen. Tel: 050-311 46 47 / e-mail: nieuwbouw@boekholt-parters.nl.

Kijk ook even op: https://www.boekholtnieuwbouwspecialist.nl/nieuws/start-verkoop-14-patiobungalows-in-oldekerk/7032

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top