Appelhof huurappartementen

Project informatie

Plaats:
Assen
Opdrachtgever:
Stichting Woonconcept - Meppel
Architect:
Van Manen en Zwart - Drachten
Aannemer:
Plegt Vos - Assen
Soort:
Verhuur

Project beschrijving

Plegt-Vos is bij ons gekomen met het plan in de uitbreidingswijk Kloosterveen te Assen, dat in eerste instantie ontwikkeld was voor de koopmarkt, met het verzoek of Stichting Woonconcept  deze wilde overnemen om als huurappartementen op de markt te zetten. Uitgangspunt voor deze ontwikkeling is dan ook het destijds al aanwezige ontwerp geweest. Daar waar mogelijk, is het plan aangepast aan de wensen van de opdrachtgever Stichting Woonconcept. Het ontwerp is op belangrijke onderdelen gewijzigd (ontsluiting, parkeren deels ondergronds, gevels etc.).

Het project bestaat uit de nieuwbouw van 18 huurappartementen. Per bouwlaag zijn er 4 appartementen gesitueerd aan weerszijden van de “midden”ontsluiting. De 5e en tevens bovenste bouwlaag bevat twee appartementen. In de kelder, die half verdiept is aangebracht, bevinden zich de individuele bergingen en tevens een negental parkeerplaatsen. Er zijn twee types appartementen, elk ca. 105 m2 BVO.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top