Koetshuis aan de Vaart

Project informatie

Verkoop:
Lamberink Garantiemakelaars - Assen
Plaats:
Assen
Architect:
Oving Architekten - Groningen
Aannemer:
Bouwbedrijf Nimberg - Havelte
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Aan de Zuidzijde van de Vaart in Assen stond op nummer 31 ooit een koetshuis. Hier heeft jarenlang de familie Engberts gewoond. Deze familie was eigenaar van een beurtschip dat vracht vervoerde naar Meppel. In de jaren ‘50 werd op deze locatie een “huis” gebouwd voor moderne “koetsen” – garage Wander.
Voor het kleinschalige, luxe appartementencomplex dat WVG aan de Vaart ZZ heeft ontwikkelt is, met een knipoog naar het verleden, de naam “Koetshuis aan de Vaart” gekozen.
De appartementen met de uitstraling van karakteristieke monumentale herenhuizen passen perfect in de omgeving. De ligging aan de Vaart en de nabijheid van alle voorzieningen maken deze locatie uniek. Het complex heeft als het ware twee voorzijden: de vaartzijde met uitzicht op de vaart en op de kolk en de zuidzijde met uitzicht op het binnenhof met daaromheen woningen in jaren-30 stijl (zie ook project Assen – Stadshof).

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top