Neptunusplein – Triadetoren en Kanaaltorens

Project informatie

Plaats:
Assen
Architect:
RPHS - Voorburg
Aannemer:
Heijmans - Assen
Soort:
Verhuur

Project beschrijving

Op het Neptunusplein, midden in het stadshart van Assen, heeft WVG Ontwikkeling diverse appartementen gerealiseerd.

Triadetoren

In de Triadetoren bevinden zich 29 huurappartementen 215 m2 b.v.o. commerciële ruimte.
De ‘Triadetoren’ is een ovaal vormgegeven woontoren bestaande uit elf verdiepingen. De begane grond heeft een winkelbestemming, de overige tien verdiepingen hebben een woonfunctie. De negen eerste woonlagen bieden plaats aan elk drie riante appartementen. Twee penthouses op de tiende verdieping completeren de woontoren. De Triadetoren kenmerkt zich door zijn unieke ovale vorm. de gevel van de toren laat een gevarieerd architectonisch spel zien tussen verschillende materialen en posities van raampartijen. de indeling van de raampartijen verschilt per woonlaag. Op geen enkele verdieping is de positie van de raamkozijnen gelijk. De ovale toren is bekleed met vezelcement leien. het hoekige trappenhuis is uitgevoerd in gevelsteen.

De Kanaaltorens

In deze 3 torens zijn 3 typen appartementen van verschillende afmetingen ontwikkeld. In totaal 30 huurappartementen en 15 koopappartementen en op de begane grond een parkeerlaag met 79 parkeerplaatsen (ook bestemd voor de Triadetoren).

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top