Zuiderzeewoningen Groenestraat

Project informatie

Plaats:
Blokzijl
Architect:
B+O Architecten - Meppel
Aannemer:
Bouwbedrijf Nimberg - Havelte
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Blokzijl is een oud voormalig Zuiderzee-havenstadje in de Kop van Overijssel, halverwege de weg Emmeloord-Steenwijk. Door de ligging bij prachtige natuurgebieden zoals ‘De Weerribben’, het Giethoornse Meer en ‘De Wieden’ biedt het veel watersportmogelijkheden, zoals surfen, zeilen en kanovaren. Het is plezierig wonen in Blokzijl. Het is een kleine gemeenschap van zo’n 1300 inwoners en daardoor nog persoonlijk. Er zijn knusse winkeltjes, een supermarkt, een bank, een postagentschap, 2 basisscholen en een (verwarmd) openluchtzwembad.

Aan de Groenestraat, in het centrum van Blokzijl, vlakbij “de Kolk” zijn 8 Zuiderzeewoningen gebouwd tegen de stadswallen. Comfortabele nieuwbouwwoningen met een authentieke uitstraling!

De dijkwoning heeft 3 slaapkamers op de begane grond en wonen is op de verdieping. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar een groot balkon met een prachtig uitzicht over de landerijen! De keuken bevindt zich aan de straatzijde.

De 3 halfvrijstaande woningen hebben een tuingerichte woonkamer en de keuken aan de straatzijde. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers (eventueel 3) en de badkamer.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top