Kerspel

Project informatie

Verkoop:
Wim Stuursma Makelaardij - Borger
Plaats:
Borger
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
Martini Architekten - Groningen
Aannemer:
Gebroeders Benus - Musselkanaal
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Winnend ontwerp prijsvraag – samenwerking WVG / Gebr. Benus, geselecteerd op basis van volledigheid en prijs

In Borger hebben wij de afgelopen jaren diverse projecten ontwikkeld en gerealiseerd, onder andere in uitbreidingswijk Daalkampen.
In de wijk Hunzedal in Borger had woningcorporatie Lefier een herstructureringsopgave met nog te ontwikkelen koop- en huurwoningen.
Lefier heeft hiervoor een ontwikkelprijsvraag uitgeschreven die bestond uit een aanbieding voor de ontwikkeling en realisatie van 18 ‘nul op de meter’ huur­woningen en een bod op 10 kavels voor koopwoningen. In samenwerking met bouwbedrijf Gebroeders Benus uit Musselkanaal heeft WVG Ontwikkeling een plan gemaakt en ingediend.

Na gunning heeft WVG Ontwikkeling zich geconcentreerd op de koopwoningen. Dit deelplan bestond uit 4 levensloop- en 6 gezinswoningen. Er was veel belangstelling voor deze woningen. Ze waren voor start bouw verkocht.

De woningen zijn in maart 2020 opgeleverd en daarna zijn wij in de wijk Daalkampen verder gegaan met de ontwikkeling van 8 woningen aan Raatakker en Graanspieker (momenteel in uitvoering) en 12 woningen aan de Raatakker (fase 2, binnenkort in uitvoering).

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top