Vossenburcht – Groote Veen

Project informatie

Verkoop:
Huizing Totaal Advies - Paterswolde Pandomo Makelaars - Groningen
Plaats:
Eelde
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
Van Manen en Zwart - Drachten
Aannemer:
Brands Bouw BV - Emmen
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Het groene Groote Veen is de nieuwste woonbuurt van Eelde. Groote Veen ligt aan de rand van het dorp, tegenover het eeuwenoude landgoed ‘Vosbergen’. Deze nieuwe wijk omvat circa 200 huizen en een MFA (multifunctionele accommodatie). De wijk straalt een kwaliteit uit die een landgoederengordel waardig is, maar die ook aansluit bij het dorpse karakter van Eelde; ruime kavels, beperkte bouwhoogtes en variaties in vorm, rooilijn en type. De MFA, waarin onder andere scholen en sport worden ondergebracht, krijgt de allure van een landhuis, omringd door water.

Op een prachtige plek in deze wijk, in een groene omgeving en grenzend aan de waterpartij, heeft WVG 14 riante appartementen ‘De Vossenburcht’ ontwikkeld.
‘De Vossenburcht’ is een bijzonder en kleinschalig bouwproject. De appartementen ‘De Vossenburcht’ zijn door architecten bureau Van Manen en Zwart uit Drachten ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort. Wat opvalt zijn de extra ruime balkons op het zuiden. De architect heeft ze op de hoeken van het gebouw geplaatst, met uitzicht op de waterpartij. Het complex is op fraaie wijze verbonden met de vijverpartij middels een plankier.

De appartementen zijn eind september 2020 opgeleverd.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top