Erflanden – Koningspage en Eikepage

Project informatie

Verkoop:
Hentenaar Makelaardij, Hoogeveen
Woonaccent Makelaars Schenkel, Hoogeveen
Plaats:
Hoogeveen
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
Van Manen en Zwart - Drachten
Aannemer:
HuneBouw, Hoogeveen
Soort:
Verkoop
Verkoopprijs:
Vanaf € 149.500,- v.o.n.

Project beschrijving

Betaalbaar wonen voor starters en gezinnen

In de wijk Erflanden in Hoogeveen hebben wij als WVG HuneBouw VOF, een samenwerking tussen WVG Ontwikkeling BV en HuneBouw BV, diverse projecten ontwikkeld en gerealiseerd aan de Koningspage en Eikepage. Betaalbare koopwoningen voor starters en gezinnen.
De 1e fase, bestaande uit 12 kavels, is verworven uit een selectie die gemeente Hoogeveen had uitgeschreven. De 2e fase en 3e fase, bestaande uit 2 x 15 kavels, is verworven op een online vastgoedveiling.

De 3 locaties liggen op een mooie prominente plek in de wijk Erflanden. Vanuit de stedenbouwkundige randvoorwaarden was het noodzakelijk om een kubistisch ontwerp te maken waar accenten en variaties in het gevelbeeld konden ontstaan.

De architect, Van Manen en Zwart Architecten uit Drachten is hier goed in geslaagd. In fase 1 zijn een aantal woningen direct als 3-laagse woning ontwikkeld. In fase 2 en fase 3 is dit optioneel mogelijk gemaakt.
Het ontwerp- en ontwikkelproces is uiterst efficiënt verlopen. De woningen zijn met name goed verkocht omdat kopers veel keuzevrijheid hadden en de koperbegeleiding uitstekend was verzorgd.
De woningen zijn verkocht aan starters en gezinnen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top