Meteorenlaan – Super Nova

Project informatie

Plaats:
Hoogeveen
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
De Zwarte Hond - Groningen
Aannemer:
Plegt-Vos Noord, Assen
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

Deze bijzondere splitlevel woningen zijn gerealiseerd aan de rand van Nieuw-Krakeel en geven, door hun ligging, een nieuw gezicht aan de wijk. Het plan bestaat uit 32 eigentijdse woningen aan het water en zijn ruim en licht van opzet. Door de splitlevelindeling ontstaat er een woonkamer van ca. 4 meter hoog met grote raampartijen wat een een prachtige lichtinval geeft. De woningen zijn uitgevoerd in 3 typen, waaronder de Super Nova Work, handig voor de thuiswerker.
Alle 32 woningen grenzen met het terras aan een waterpartij van ca. 25 meter breed die bijdraagt aan de waterkwaliteit van de wijk.
Naast de bouw van deze woningen is ook de nodige aandacht besteed aan de infrastructuur. De Meteorenlaan is heringericht, er is groen toegevoegd en het profiel van de weg is verbreed.

Op de hoek van de Meteorenlaan – Melkweg is deelplan B gerealiseerd, bestaande uit diverse zorgappartementen met een atrium. Daarmee is de aanzet gegeven voor de Woonzorgzone Krakeel.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top