Vijverpark

Project informatie

Plaats:
Kuinre
Opdrachtgever:
Stichting Woonconcept - Meppel
Architect:
Gent & Monk Architecten - Utrecht
Aannemer:
Bouwgroep Dijkstra Draisma - Bolsward
Soort:
Verhuur

Project beschrijving

In Kuinre (gemeente Steenwijkerland) heeft WVG Ontwikkeling in zeer korte tijd 6 sociale huurwoningen gerealiseerd in opdracht van Stichting Woonconcept.

Deze sociale huurwoningen zijn vlak naast het multifunctioneel centrum gebouwd (zie ook project Kruine – MFA). De multifunctionele accommodatie die in 2013 is opgeleverd vormt het kloppend hart van het dagelijks leven in het dorp. U zijn een supermarkt en een slager gevestigd, maar ook de sporthal en het dorpshuis.

Vanwege het belang van duurzaamheid is de schil van de woningen (gevel, vloer en dak) voorzien van een goed isolatiepakket. Dit zorgt ervoor dat het comfort in de woningen hoog is. Ook de mechanische ventilatie werkt comfort verhogend. Deze is CO2 gestuurd. Dus als er veel CO2 geproduceerd wordt, (bijvoorbeeld bij veel visite) gaat deze automatisch op een hogere stand werken. Bovendien zijn alle woningen voorzien van 12 zonnepanelen.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top