Kastanjeleane en Bjirkestrjitte

Project informatie

Verkoop:
Van Engelenburg Makelaardij - Lemmer
Plaats:
Lemmer
Opdrachtgever:
Eigen ontwikkeling
Architect:
Van Manen en Zwart - Drachten
Aannemer:
HuneBouw - Hoogeveen
Soort:
Verkoop

Project beschrijving

De woonwijk Tramdijk-Oost ligt aan de noordoostkant van Lemmer. Deze wijk dankt zijn naam aan de ligging aan de Oostzijde van de voormalige trambaan van Lemmer naar Sint Nicolaasga.
Tramdijk-Oost is een jonge wijk waar kinderen fijn kunnen opgroeien. Je vindt er volop ruimte, veel groen, er zijn speelveldjes en parkeren is ook geen probleem. Tevens zijn er diverse voorzieningen vlakbij (zoals scholen, sportvoorzieningen, en een winkelcentrum).

Bij de bouw van Tramdijk Oost is veel aandacht voor duurzaamheid. De gemeente stelde hoge eisen aan energieverbruik en het gebruik van duurzame materialen. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp waarmee warmte en koude uit de bodem kan worden gepompt om de woning in de winter te verwarmen en in de zomer te koelen.

In 2012 heeft WVG aan de Bjirkestrjitte en de Kastanjeleane 16 woningen gerealiseerd (2x twee blokken van vier woningen). Daarna heeft WVG in samenwerking met HuneBouw 10 rijwoningen aan de Kastanjeleane gerealiseerd. Deze woningen zijn begin 2017 opgeleverd. Tenslotte hebben WVG en HuneBouw in 2017 nog eens 10 rijwoningen aan de Kastanjeleane gerealiseerd. Deze werden begin 2018 opgeleverd.

 

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top