Projectmanagement

Elk project verloopt soepel en volgens plan.

Wij regelen het

Van voorbereiding, onderzoek en coördinatie tot aan bouwbegeleiding, oplevering en nazorg. Als projectmanager zorgen we ervoor dat elk project soepel en volgens plan verloopt.

Bouwmanagement

Wij regelen het

Bij een bouwproject komt van alles kijken: voorbereiding, planning, uitvoering en oplevering. Elke fase heeft zijn eigen aandachtspunten, maar er zijn ook overkoepelende uitdagingen. Zoals de strakke planning, het budget, de communicatie met belanghebbenden en de naleving van de contracten. Wij loodsen jou en alle andere betrokkenen door iedere fase van het project. Zo zorgen we niet alleen voor een goed eindresultaat waar iedereen trots op is, maar ook voor een fijne samenwerking. Een gestroomlijnd traject zonder vertraging en binnen budget. Dat is pas ‘ontzorgen’.

Meer weten over projectmanagement?

Onze aanpak

Met een breed en flexibel aanbod kunnen we jou van a tot z helpen. We nemen het hele project voor je uit handen. Of een gedeelte. Net wat jij wilt en wat het project nodig heeft.

  1. Locatieonderzoek
  2. Projectdefinitie
  3. Verkoopcoördinatie
  4. Ontwerpcoördinatie
  5. Aanbesteding en contractvorming
  6. Bouwbegeleiding
  7. Oplevering en nazorg

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Projectmanagement door WVG

We snappen dat je graag wat van ons werk wilt zien, resultaten. Daarom hebben we een aantal projecten waar we met volle toewijding aan hebben gewerkt voor je op een rij gezet.

Bouwmanagement

WVG als bouwmanager

Heb je alles geregeld, maar wil je het management op de bouw uit handen geven? Dat kan. Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer weten over projectmanagement?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen als projectadviseur- of ontwikkelaar?

Scroll naar top