Onze aanpak

We helpen jou van a tot z

Met een breed en flexibel aanbod kunnen we jou van a tot z helpen. We nemen het hele project voor je uit handen. Of een gedeelte. Net wat jij wilt en wat het project nodig heeft.

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

WVG-Ontwikkeling-onze-aanpak-beeld-2-1200x400

Hoe we dat doen

De projectontwikkelaar zorgt ervoor dat de doelstellingen en randvoorwaarden duidelijk worden. Vervolgens houdt hij zich bezig met het stedenbouwkundig plan en de conceptontwikkeling. Hij onderhoudt de contacten met opdrachtgevers en partners, ook tijdens de vervolgfasen in het proces. De projectleider zorgt voor de technische uitwerking en realisatie. Hij geeft leiding aan het ontwerpteam en houdt toezicht tijdens de bouw. De verkoopcoördinator maakt de verkoopdocumentatie in orde en begeleidt de kopers. We regelen het allemaal.

Net dat beetje meer

Maar dat is niet alles. Want wij zijn niet zomaar een doorsnee projectontwikkelaar. Wij gaan door waar anderen omkeren. Wij zien mogelijkheden, waar anderen nog in moeilijkheden denken. Bij elk project willen we waarde toevoegen. Dat begint bij luisteren, samenwerken, organiseren en inspireren. Aardig wat open deuren, weten we. Maar doe het allemaal maar eens. Wij weten als geen ander dat we door goed te luisteren en analyseren precies weten wat een gebied nodig heeft en waar een gebouw aan moet voldoen. Wat jij écht wilt en nodig hebt. Bijvoorbeeld die praktische indeling, zodat de zorgtaken makkelijk verricht kunnen worden, of juist dat huiselijke gevoel om cliënten op hun gemak te stellen. Jij vertelt, wij luisteren en realiseren.

Door goed samen te werken, zorgen we ervoor dat alles volgens de planning gebeurt. We weten wat we van elkaar kunnen én mogen verwachten. En we inspireren en enthousiasmeren je graag. Om net dat stapje extra te zetten. Zodat jij straks trots bent op het eindresultaat.

"Alles gebeurt in samenwerking. Samen met onze klant bepalen we het doel. Samen met de beste architecten en adviseurs geven we vorm aan onze ideeën, en al in een vroeg stadium van onze planontwikkeling betrekken wij belanghebbenden erbij, om mee te denken over hun toekomstige woon- of werkomgeving."

René Wennemers, directeur en projectontwikkelaar

Van begin tot eind

Hoe we te werk gaan? Door deze stappen van begin tot eind te doorlopen. Wil jij het hele proces uit handen geven of een gedeelte? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind.

  1. Locatieonderzoek
  2. Projectdefinitie
  3. Verkoopcoördinatie
  4. Ontwerpcoördinatie
  5. Aanbesteding en contractvorming
  6. Bouwbegeleiding
  7. Oplevering en nazorg

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Meer weten over onze aanpak?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen als projectadviseur- of ontwikkelaar?

Scroll naar top