Projectontwikkeling

Een bouwproject van a tot z vlekkeloos laten verlopen.

Altijd de beste oplossing

Een bouwproject van a tot z vlekkeloos laten verlopen. Van grondaankoop tot oplevering.
Als projectontwikkelaar zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor de vraag op de betreffende locatie. Met onze sociaal maatschappelijke kennis en ervaring weten we wat belangrijk is. En wat mogelijk is. Op het gebied van bouwen, maar ook op het gebied van duurzaamheid. We houden de markt en de nieuwste ontwikkelingen namelijk goed in de gaten. En kijken hoe we de nieuwste, technische innovaties kunnen toepassen in jouw project.

Projectontwikkeling

Circulair naar de toekomst

Alles wat we doen, doen we met het oog op duurzaamheid. We houden de markt en de nieuwste ontwikkeling goed in de gaten. En kijken hoe we de nieuwste, technische innovaties kunnen toepassen op jouw project. Alle producten die we nu gebruiken, zijn de grondstoffen voor later. Circulair bouwen noemen we dat.

Meer weten over projectontwikkeling?

Onze aanpak

Met een breed en flexibel aanbod kunnen we jou van a tot z helpen. We nemen het hele project voor je uit handen. Of een gedeelte. Net wat jij wilt en wat het project nodig heeft.

  1. Locatieonderzoek
  2. Projectdefinitie
  3. Verkoopcoördinatie
  4. Ontwerpcoördinatie
  5. Aanbesteding en contractvorming
  6. Bouwbegeleiding
  7. Oplevering en nazorg

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Projectontwikkeling door WVG

We snappen dat je graag wat van ons werk wilt zien, resultaten. Daarom hebben we een aantal projecten waar we met volle toewijding aan hebben gewerkt voor je op een rij gezet.

Gebiedsontwikkeling

WVG als gebiedsontwikkelaar

Naast het ontwikkelen van woningen en gebouwen, ontwikkelen we ook complete woonbuurten en terreinen. Van groen en water tot aan wegen. Kijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer weten over projectontwikkeling?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen als projectadviseur- of ontwikkelaar?

Scroll naar top