Bouw­management

Wij bewaken de planning, het ontwerp en de bouw

Bouwmanagement

Van start bouw tot aan oplevering bewaken wij de planning, het ontwerp en de bouw. Maar ook daarna zijn we er nog voor jou. Want als er na de oplevering iets niet goed is, zorgen we dat het opgelost wordt. Goed bouwmanagement noemen we dat.

wvg - wat je van ons kunt verwachten

Directievoering op de bouw

Er komt veel kijken bij het opstarten, managen en afronden van een bouwproject. Dat weten we als geen ander. Van het opstarten en begeleiden tot aan de oplevering en de puntjes op de i. Naleving van het contract, de planning en het budget. Maar ook de communicatie met belanghebbenden. Wij regelen het. In iedere fase van het project zijn wij er voor jou. En iedereen die betrokken is. Zo zorgen we niet alleen voor een goed eindresultaat waar iedereen trots op is, maar ook voor een fijne samenwerking. En dus een soepel traject.

Meer weten over bouwmanagement?

Onze aanpak

Met een breed en flexibel aanbod kunnen we jou van a tot z helpen. We nemen het hele project voor je uit handen. Of een gedeelte. Net wat jij wilt en wat het project nodig heeft.

  1. Locatieonderzoek
  2. Projectdefinitie
  3. Verkoopcoördinatie
  4. Ontwerpcoördinatie
  5. Aanbesteding en contractvorming
  6. Bouwbegeleiding
  7. Oplevering en nazorg

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Bouwmanagement door WVG

We snappen dat je graag wat van ons werk wilt zien, resultaten. Daarom hebben we een aantal projecten waar we met volle toewijding aan hebben gewerkt voor je op een rij gezet.

Projectmanagement

WVG als projectmanager

Heb je liever dat wij het hele projectmanagement op ons nemen? Dat kan. Kijk wat we voor jou kunnen doen.

Meer weten over bouwmanagement?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen als projectadviseur- of ontwikkelaar?

Scroll naar top